Wat is de primaire doelgroep van het congres?

Tot de primaire doelgroep behoren de volgende typen bedrijven:

– Dealerbedrijven
– Onafhankelijke autobedrijven
– Fastfitters
– Schadeherstelbedrijven
– Leasemaatschappijen
– Auto-importeurs
– Bandenbedrijven
– Ruitschadeherstelbedrijven

De organisatie behoudt zich het recht voor om inschrijvingen te weigeren. Indien uw inschrijving wordt geweigerd ontvangt u hierover binnen 5 werkdagen bericht.

Kan ik meer dan 1 persoon op 1 abonnement inschrijven?

U kunt maximaal 1 persoon per Automotive abonnement inschrijven.

Hoe is het parkeren geregeld?

In de binnenstad zijn 5 openbare parkeergarages op loopafstand van de congreslocatie. Parkeergarage De Appelaar of De Kamp liggen het dichtst in de buurt. Er zijn voldoende plaatsen. Bezoekers van het evenement krijgen een uitrijkaart. Op onze locatie pagina is een routebeschrijving te vinden.

Waar is het evenement?

Het evenement vindt plaats in de Philharmonie in Haarlem. Hier vindt u een routebeschrijving.

Wie komen er naar het congres?

Het evenement is bedoeld voor managers in de autobranche, van universele autobedrijven tot en met dealerbedrijven, groot-zakelijke opdrachtgevers zoals leasemaatschappijen en de belangrijkste partners van de autobedrijven.

De organisatie van het Nationaal Automotive Congres streeft naar een representatieve afspiegeling van verschillende typen bedrijven uit de Nederlandse autobranche. Daarbij bewaakt zij ook de belangen van de sponsorpartners. De organisatie behoudt zich derhalve het recht voor om aanmeldingen te weigeren.

Kan ik dit evenement sponsoren?

Er is een beperkt aantal sponsorplaatsen beschikbaar, zodat we onze partners maximale exposure kunnen bieden. Bekijk hier de mogelijkheden.

Wat kost een ticket?

Het congres bijwonen kan vanaf €169,- excl. btw per deelnemer. Hiervoor dient u abonnee van Automotive te zijn. Deelnemers zonder Automotive abonnement betalen €269,- excl. btw per deelnemer, dit is inclusief een jaarabonnement. Tickets voor 2018 zijn nog niet te bemachtigen.

 

 

 

Hoe kan ik een persaccreditatie aanvragen?

U kunt uw aanvraag indienen bij hoofdredacteur Luberto van Buiten, luberto@mobilitymedia.nl. Houd er rekening mee dat we een streng selectiebeleid voeren voor afgifte van perskaarten.