Belangrijk gebruik voor de parkeergarages onderstaande adressen.

Navigatieadres
P De Appelaar: Damstraat 12
P De Kamp: De Witstraat 1

Vanuit Den Haag / Amstelveen / Schiphol (A9)
Neem de afslag Haarlem (NIET afslag Haarlem-Zuid / Zandvoort). Aan het einde van de afrit de rotonde (knooppunt Rottepolderplein) voor 3/4e nemen (de derde uitvalsweg). U bevindt zich op de A200 (Amsterdam-Haarlem), zie vervolg.

Vanuit Beverwijk / Zaandam / Alkmaar (A9)
Neem de afslag Haarlem. Aan het einde van de afrit de rotonde (knooppunt Rottepolderplein) voor 1/4e nemen (de eerste uitvalsweg rechts). Hierna bevindt u zich op de A200 (Amsterdam-Haarlem), zie vervolg.

Vanuit Amsterdam (A200)
U rijdt op de A200 richting Haarlem, zie vervolg.

Vervolg routebeschrijving
Volg de borden Haarlem-Centrum / Haarlemmerliede (rechts aanhouden). Hierna bevindt u zich op de N200. Volg de borden Centrum en sla aan het einde bij het verkeerslicht rechtsaf, direct daarna bij het eerste verkeerslicht linksaf (Papentorenvest). Volg deze weg totdat u het Spaarne (Catharijnebrug) bent overgestoken. Op de T-splitsing gaat u links (Koudenhorn) en volgt u het Spaarne. U passeert Teylers Museum en gaat vlak daarna rechtsaf parkeergarage De Appelaar in. Voor parkeergarage De Kamp volgt u de P-borden.

Adres
Philharmonie
Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

Contactgegevens:
Automotive (Mobility Media)
T. 020 5800 966
E. info@mobilitymedia.nl

 

De Philharmonie ligt in het centrum van Haarlem. Houd u er rekening mee dat het op donderdagochtend 19 mei druk kan zijn op de wegen richting en in Haarlem. U kunt parkeren in één van de parkeergarages die rond de Philharmonie liggen. Houd u rekening met een looptijd vanaf de parkeergarage van maximaal 10 minuten. Kijk hieronder voor de looproutes.

Looproutes naar Philharmonie Haarlem vanaf de parkeergarages ‘De Appelaar’ en ‘De Kamp’.

Philharmonie Haarlem looproutes