mp-+nak3

PLATINUM PARTNER

Met 7.300.000 koopgerichte bezoekers per maand is Marktplaats het grootste Nederlandse E-commerce – en handelsplatform. Nieuweautokopen.nl en Marktplaats bereiken samen ruim 1 miljoen potentiële autokopers per maand. Het team van Marktplaats Zakelijk en Nieuweautokopen.nl denkt graag met u mee in de meest effectieve manier van online adverteren. Denk zakelijk. Adverteer op Marktplaats.

BDO 400x200

GOLD PARTNER

Zelden was de automotivebranche zo gecompliceerd als nu. Daarom is het belangrijk om te focussen op wat perspectief biedt voor de toekomst. Daarbij staat u als ondernemer voor uitdagende keuzes. De BDO Branchegroep Automotive beschikt over actuele kennis en kunde binnen de sector en helpt u graag met financiële, fiscale en organisatorische vraagstukken.

BCA 400x200

GOLD PARTNER

BCA is de grootste Autoveiling van Europa en met meer dan 1,2 miljoen geveilde auto’s is BCA tevens de grootste verkoper van gebruikte auto’s in Europa. Elk jaar organiseert BCA Autoveiling meer dan 5.400 B2B autoveilingen in heel Europa, verdeeld over 50 verschillende veilingcentra.

cargarantie 400x200

SILVER PARTNER

Als een van Europa’s toonaangevendste garantiespecialisten met bijna 50 jaar ervaring in de sector zetten wij ons volledig in voor het succes van onze partners. Dat verklaart ook waarom in heel Europa inmiddels meer dan 30 constructeurs/importeurs en nog eens ongeveer 23.000 vakkundige dealers vertrouwen op onze knowhow.

partspoint 200x100

SILVER PARTNER

Brezan, Staadegaard-TC en AD Benelux zijn de drie front offices van PartsPoint Group. Zij worden ondersteund door één centraal backoffice, PartsPoint Services genaamd (Ede). Door deze bundeling van krachten kan PartsPoint op gebieden als inkoop, logistiek, IT, P&O en administratie zowel in kwaliteit als efficiëntie excelleren.

Centraal Beheer logo

SILVER PARTNER

Centraal Beheer Achmea is een Nederlands verzekeringsbedrijf dat onderdeel is van de Achmea Groep. Centraal Beheer werd opgericht in 1909 in Amsterdam en verhuisde in de jaren zeventig naar Apeldoorn.

Apollo + Vredestein 300x100

SILVER PARTNER

Apollo Vredestein B.V. is een Nederlandse producent van banden voor onder andere auto’s, landbouwvoertuigen en fietsen en is onderdeel van het Indiase Apollo Tyres Ltd.

Findio 400x200

SILVER PARTNER

Findio voor auto is specialist in de financiële dienstverlening voor de automotive branche en een handelsnaam van Ribank N.V. Onze automotive partners profiteren van een aantrekkelijke vergoeding, uitgebreide marketing- en verkoopondersteuning en scherpe tarieven. Ons streven is om binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte op maat te sturen, zodat onze partner – direct na een proefrit – de deal kan sluiten.

BRONZE PARTNERS

bovemij 150x75

Verzekeraar in de mobiliteitsbranche, opgericht door BOVAG, met verzekeringen voor ondernemers en particulieren.

VDS 150x75

Als toonaangevend dienstverlener binnen de autobranche, bieden wij maatwerk op het gebied van import, export en groothandel.

Autotelex 150x75

Autotelex is marktleider in motorvoertuigengegevens, van auto’s en motorfietsen tot bedrijfswagens.

PPG 150x75

PPG Industries is een wereldwijde leverancier van verven, coatings, chemicaliën, optische producten, glas en glasvezel.

Autoinspectie 150x75

Autoinspectie.nl, uw waarde bepalende partner, is een expert op het gebied van voertuiginspectie en taxatie.

Dealer-lease-company 150x75

Wij leasen alle merken personen- en bedrijfswagen. Bij ons staat de relatie met u als klant en de relatie met uw dealer centraal.

Jobmotive 150x75

Managers, vestigingsdirecteuren, salesadviseurs, autotechnici, schadeherstellers, serviceadviseurs, monteurs en nog veel meer professionals uit alle lagen van de mobiliteitsbranche vinden via Jobmotive.nl hun nieuwe uitdaging.

EDM 150x75

EDM vergroot het rendement op uw klantdata door intelligente en pragmatische oplossingen op het gebied van datakwaliteit.

Duurzaam repareren 150x75

In de autobranche heeft Duurzaam Repareren zijn voetafdruk geplaatst. Toch is het nog maar de vraag of iedereen wel precies weet wat het is.

KENNISPARTNERS

Rai vereniging

RAI Vereniging behartigt de belangen van 500 fabrikanten en importeurs van personenauto’s en vrachtauto’s, aanhangwagens en opleggers, carrosserieën en speciale voertuigen, motorfietsen en scooters, brom- en snorfietsen en fietsen. Ook de leveranciers van onderdelen en van garage-uitrusting zijn bij RAI Vereniging aangesloten.

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van zo’n 9.500 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur en -delen, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations zijn welkom als lid.

PARKING & LUNCH PARTNER

speedrepair

Speedrepair heeft in de loop der jaren binnen de automotive branche een naam opgebouwd die klinkt als een klok. Met specialismen als Uitdeuken Zonder Spuiten, Spotrepair en Hagelschadeherstel zijn we landelijk actief voor autobedrijven- en handelaren, dealerholdings, autoverhuurbedrijven, leasemaatschappijen en schadeherstelbedrijven.

tevreden 400x200

Tevreden.nl geeft met gericht onderzoek inzicht in klant ervaringen en werkbeleving met als resultaat beter presterende organisaties met een optimaal klantgerichte dienstverlening. Steeds meer organisaties gebruiken onze onderzoeksoplossingen enerzijds voor het verbeteren van interne processen en anderzijds voor externe transparantie als marketinginstrument, verantwoording richting stakeholders of om hun imago te verbeteren. Haal meer uit je klanten en medewerkers met Tevreden.nl!

Wilt u partner worden van het Nationaal Automotive Congres?

Voor beschikbaarheid en tarieven van sponsorpaketten en overige informatie neem contact op met Erwin van der Wal: Erwin@mobilitymedia.nl / Tel. 020 5800 979 / 06 45 86 55 68