Het complete programma

Het Nationaal Automotive Congres heeft een line-up van (inter)nationale topsprekers. Het programma ziet er nu als volgt uit:

  • Congres Ruimte19-May-2016
09.00 uur

Inloop

10.00 uur

Dagopening

BNR-presentator en nieuwslezer Roelof Hemmen opent samen met Jelle Heidstra en Luberto van Buiten, respectievelijk directeur en hoofdredacteur van Automotive-uitgever Mobility Media, het evenement.


2007-10-26 16:51:06 RTL NIEUWS Roelof Hemmen een van de presentatoren van het RTL Nieuws.
Roelof Hemmen
Dagvoorzitter
10.10 uur

De toekomst van autoverkoop – Andy Whitehair (eBay)

Andy Whitehair is sinds juli 2013 director Motors bij Ebay, een van de grootste online veiling- en verkoopsites ter wereld, met een omzet van ongeveer 18 miljard euro in 2015. Whitehair wil automotive retailers laten focussen op de nieuwe realiteit, waarin het draait om clicks and bricks. Door de juiste omgang met data kunnen consument, klant en retailer elkaar beter ...


Andy Whitehair
Andy Whitehair
Director Motors Ebay
10.30 uur

Column: Arjen de Jong

Arjen de Jong is voormalig directeur van BMW Nederland. Tegenwoordig is hij headhunter bij Boyden en als columnist verbonden aan vakblad Automotive. Tijdens het evenement belicht hij de branche op de voor hem bekende wijze: scherp, to-the-point en niets en niemand ontziend.


Arjen de Jong
Arjen de Jong
Voormalig directeur BMW Nederland
10.35 uur

De toekomst van Pon – Janus Smalbraak

Smalbraak vertelt in zijn presentatie meer over de toekomst van Pon. Een toekomst die deels in de autobranche ligt, maar deels ook erbuiten. Zo is de automotive divisie nog maar goed voor een kwart van de omzet van het concern.


leusden, 13-5-2014. foto serge ligtenberg, Janus Smalbraak en Bee Lim Sim
Janus Smalbraak
CEO van Pon Holdings
11.00 uur

Strategie van de grootste mobiliteitsprovider – Vahid Daemi (ceo Leaseplan)

Vahid Daemi werkt sinds 1998 bij Leaseplan. In 2006 werd hij ceo. Onder zijn leiding groeide Leaseplan Corporation uit tot de grootste leasemaatschappij ter wereld. De strategie van het bedrijf is uit te groeien tot een complete mobiliteitsprovider.


Vahid Daemi
Vahid Daemi
CEO Leaseplan Corporation
11.25 uur

Cabaretier Martijn Koning

Cabaretier Martijn Koning geeft op geheel eigen wijze een samenvatting van de ochtend.


11.35 uur

Short break inclusief wissel van 10 minuten

Een kort moment om de benen te strekken, de dorst te lessen en relaties de hand te schudden.


11.45 uur

Parallelsessies ochtend

Het congres kent naast het plenaire programma diverse subsessies, vier in de ochtend en vier in de middag. Zodra alle sessies bekend zijn worden ze ingedeeld. De deelnemers ontvangen dan een mail waarin ze kunnen aangeven aan welke sessies ze willen deelnemen. Bekijk via deze link alle parallessies in de ochtend en middag.


12.15 uur

Lunch

Een congres biedt naast inspiratie en kennis ook gelegenheid tot netwerken. Daar is onder andere tijdens de lunch in de Philharmonie alle ruimte voor.


13.15 uur

Autoretail: van ordelijk naar powerplay? Henk van der Kwast (ceo Stern)

Roelof Hemmen (RTL4, BNR) interviewt ceo Henk van der Kwast over de hoogte- en dieptepunten in de jonge geschiedenis van Stern. Van der Kwast gaat in op de transformatie van het bedrijf van een grote dealerorganisatie naar een full service mobiliteitsretailer.


Henk van der Kwast
Henk van der Kwast
CEO
Stern Groep
2007-10-26 16:51:06 RTL NIEUWS Roelof Hemmen een van de presentatoren van het RTL Nieuws.
Roelof Hemmen
Dagvoorzitter
13.50 uur

Changing minds for the mobility of the future – Johan Willems (Raad van Bestuur Opel Group)

Johan Willems is vice president Communications en lid van de Raad van Bestuur van Opel Group. Willems heeft de Belgische nationaliteit en kent de Benelux-markten op zijn duimpje. Tijdens het evenement spreekt hij zich uit over de toekomst van de auto-industrie en hoe Opel op de ontwikkelingen in zal spelen.


Johan Willems Opel
Johan Willems
VP Communications Opel Group GmbH
14.10 uur

Column: Luc van Bussel

Luc van Bussel is columnist bij Automotive en bestuursvoorzitter bij Regardz. Hij werkte bijna 13 jaar in de autobranche, als directeur van de Alwaysbemobile Company.


Luc van Bussel
Luc van Bussel
Bestuursvoorzitter en mede-eigenaar van Regardz Hospitality Group
14.15 uur

De Automotive Top 20 Personality’s

Wie heeft de afgelopen twee decennia de meeste invloed gehad op de ontwikkelingen in de Nederlandse autobranche? Ter gelegenheid van het twintigjarig jubileum presenteert Automotive ijdens het congres de Top 20 Automotive Personality’s. Samen met branchekenners is een ‘longlist’ samengesteld van kandidaten. Abonnees konden deze kandidaten via de website beoordelen op Visie, Persoonlijkheid, Mediaperformance én Innovatiekracht. Ook konden ze nieuwe ...


14.40 uur

Parallelsessies middag

Het congres kent naast het plenaire programma diverse subsessies, vier in de ochtend en vier in de middag. Zodra alle sessies bekend zijn worden ze ingedeeld. De deelnemers ontvangen dan een mail waarin ze kunnen aangeven aan welke sessies ze willen deelnemen. Bekijk via deze link alle parallessies in de ochtend en middag.


15.10 uur

Pauze

Een kort moment om de benen te strekken, de dorst te lessen en relaties de hand te schudden.


15.40 uur

Hoe wordt een traditionele automotive speler future proof? – Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group)

Paul Zekhuis is ceo van autoholding Autobinck Group, dat in de Benelux en ook in Centraal Europa een prominente rol vervult als importeur/dealer, onderdelengroothandel en leasemaatschappij. Het bedrijf gaat zich steeds meer richten op Smart Mobility. Vorig jaar werd er al een belang genomen in The New Motion en SnappCar, voor dit jaar staat er nog veel meer te gebeuren. Zo ...


Zekhuis_Cornelis_057
Paul Zekhuis
CEO AutoBinck Group
16.00 uur

Column: Hans Adriani

Hans Adriani bestierde lange tijd een dealerbedrijf, voordat hij zich toelegde op online boekingssystemen voor de vliegtuigbranche. Hij is al meer dan tien jaar columnist van Automotive. Op het Nationaal Automotive Congres belicht hij de ontwikkelingen in de autobranche vanuit een verrassend perspectief.


Hans Adriani
Hans Adriani
Eigenaar dsolution gulf FZE
16.05 uur

College tour: Frank Rijkaard

Frank Rijkaard is één van de grote namen binnen de Nederlandse en internationale voetbalwereld. Dit heeft hij te danken aan zijn prestaties die hij behaalde in zijn tijd als speler bij Ajax en bij AC Milan en als trainer van onder andere FC Barcelona. Zo won hij in totaal vier Champions League titels (drie als speler en één als trainer) en ...


2007-10-26 16:51:06 RTL NIEUWS Roelof Hemmen een van de presentatoren van het RTL Nieuws.
Roelof Hemmen
Dagvoorzitter
28-04-1999 VOETBAL: VRIENDSCHAPPELIJK NEDERLAND-MAROKKO ARNHEM
Coach Frank Rijkaard 

Foto: Soenar Chamid
Frank Rijkaard
Voormalig topvoetballer
16.50 uur

Cabaretier Martijn Koning

Martijn Koning (1978) is een van de rising stars in het Nederlandse comedy-landschap. Koning is sinds 2006 lid van Comedytrain. Het afgelopen jaar was hij niet van de tv te slaan: Hij werd panellid bij Dit was het nieuws en hij werkte mee aan het Vara-programma Cojones. Daarnaast trekt hij het land door met zijn programma met de zeer toepasselijke ...


17.00 uur

Netwerkborrel

Een goed evenement kent naast een goed programma ook voldoende gelegenheid om met relaties te spreken en nieuwe contacten op te doen. De borrel tijdens het grootste netwerkevent van de Autobranche is daarvoor een ideale gelegenheid.


18.30 uur

VIP diner

Het VIP diner is uitsluitend voor de bezoekers met een VIP toegangspas. Deze zijn enkel op uitnodiging te verkrijgen.


U bent slechts 1 klik verwijderd van deelname aan het grootste Automotive event!

Topsprekers van binnen en buiten de branche, veel gelegenheid om te netwerken: als branchegenoot verwelkomen we u graag op het Nationaal Automotive Congres 2020.

Het Nationaal Automotive Congres 2016 wordt mogelijk gemaakt door onze partners:

sponsorbalk